Dezelfde iPhone voor minder geld

Dezelfde iPhone voor minder geld

Dezelfde iPhone voor minder geld

iPhones zijn fantastische telefoons, dat moest haast wel anders zijn ze niet zo populair. Echter brengt de populariteit van de iPhone ook een prijskaartje met zich mee en die is niet misselijk. Misschien wil jij niet zo veel geld uitgeven aan een telefoon uit principe of misschien weet je niet zeker of je het wel een fijne telefoon vindt en wil je er daarom niet teveel geld aan uitgeven. Daarom hebben wij een hieronder een paar tips op een rij gezet om een iPhone te krijgen voor een acceptabel bedrag.

Wacht op het goede moment

Elk jaar rond oktober brengt Apple een nieuwe telefoon uit in haar iPhone-serie. Op het moment dat er een nieuw model is uitgekomen is deze meteen enorm in trek bij de Apple-fans en gaan de telefoons als warme broodjes over de toonbank. De prijs van dit nieuwe toestel is dan ook heel hoog, maar wat minder opvalt is dat de prijs van het vorige model omlaag is gegaan, vooral op tweedehandswebsites. De echte Apple-fans kopen het nieuwe model toch wel meteen dus hebben dan niks meer aan hun oude telefoon. Die willen ze dan snel weg doen zodat ze weer wat extra geld te besteden hebben de nieuwe iPhone te kopen.

Vergelijken

iPhones worden op talloze websites tweedehands aangeboden en het is dan ook zaak om zowel de prijzen als de modellen als ook de verkopers met elkaar te vergelijken. Stop niet met kijken bij de eerste site waar je een leuk model tegenkomt voor een redelijke prijs want misschien kom je wel op een nog betere site hetzelfde model tegen voor een lagere prijs. Onderschat de hoeveelheid iPhones die te koop worden aangeboden op het internet niet. Naast de bekende tweedehandswebsites kan je ook kiezen voor een website die refurbished iPhones aanbiedt. Het voordeel hiervan is dat je een garantie krijgt op je telefoon. Het risico op een telefoon van slechte kwaliteit die snel kapot gaan is hier dus nihil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code