Hoe geld besparen op je telefoonkosten?

Hoe geld besparen op je telefoonkosten?

Hoe geld besparen op je telefoonkosten?

Een flink deel van de maandelijkse kosten gaan uit naar kosten voor de mobiele telefoon. Een mobiele telefoon is onderdeel geworden van de huidige generatie en we vinden het allemaal normaal dat hier minimaal 30 euro per maand aan wordt besteed. Maar is het wel nodig om zoveel geld aan een mobiele telefoon te spenderen of betalen we eigenlijk veel te veel. Een ding is zeker, er kan flink worden bespaard. Hoe jij op een relatief eenvoudige manier geld kan besparen, lees je in dit artikel!

Sim only abonnement

Een heel eenvoudige manier om geld te besparen op je mobiele abonnement, is door een sim only abonnement aan te schaffen. Een sim only abonnement kan je net als een regulier abonnement zelf samenstellen. Echter, doordat er geen telefoon bij het abonnement wordt geleverd, ben je maandelijks beduidend goedkoper uit. Het maandbedrag kan hierdoor zelf halveren. Door diverse sim only abonnementen te vergelijken, kan je tot een weloverwogen keuze komen. Let bij het vergelijken van de abonnementen naast de maandprijs, ook op het aantal belminuten, de internetbundel, de internetsnelheid en het bereik van de provider.

Aanschaf telefoon

Wanneer je in het bezit bent van een sim only abonnement, moet je natuulijk ook een telefoon hebben om gebruik te kunnen maken van je abonnement. De aanschaf van een telefoon kan al gauw honderden euro’s kosten, zeker wanneer je een nieuw model wilt kopen. Wanneer je hier minder waarde aan hecht kan je ook kiezen voor een ouder model. Na verloop van tijd zullen de oude modellen in de winkel namelijk in prijs zakken door de dalende belangstelling. Een andere oplossing is het kopen van een refurbished telefoon. Dit is een tweedehands telefoon die volledig is nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Over het algemeen zijn dergelijke telefoons van een goede kwaliteit en krijg je minimaal een half jaar garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code